Pohjan tein suklaakääretorttupohjasta (kuuden munan taikina 60 cm leveään uuniin). Halusin pienemmän kuin normi-24cm-kakkuvuoalla tulee, tämän halkaisija on 18 cm. Välissä mansikkasiivuja ja mansikkamousse, vain yhdessä välissä ja korkeutta tuli silti 10 cm.

Päällinen sokerimassaa (vihreä ja keltainen), kaulintamassaa (valkoinen) ja marsipaania (musta). Työstämisen kannalta mukavinta olivat sokerimassa ja kaulintamassa, makuhan noissa kaikissa on aika mielenkiintoinen. Kakun pinnalla sokerimassa alla on eristeenä mansikkamoussea. Sokerimassakakut säilytetään muuten jääkaapissa ilman kupua, etteivät ala hikoilla.

Toisessa kuvassa näkyy vähän korkeuseroja. Nenä ja korvat on tehty yksinkertaisesta kääretorttupohjasta. Nenässä huomaa hyvin, miten tärkeätä on että alusta on tasainen. Naaman osalta ok, mutta nenän kanssa olisi pitänyt olla tarkempi.



Kruunu on pelkkää sokerimassaa ja siniset karkit m&m:ä. Yksityiskohdat on liimattu tomusokeri-vesi -seoksella kiinni.